20 kilo afgevallen
Judith Van Royen
02/26/2020
2 min
0

Door hypnotherapie 20 kilo afgevallen

02/26/2020
2 min
0

 

Al haar hele leven worstelde Tina met overgewicht.

Er was in al die jaren vrijwel geen dieet of afvalmethode die ze niet geprobeerd had. Maar altijd zonder blijvend resultaat. Gelukkig kwam daar het afgelopen jaar eindelijk verandering in en voelt Tina zich beter dan ooit.

VIRTUELE MAAGBAND

‘In 2018 hoorde ik van iemand die ik ken, dat ze enorm was afgevallen met behulp van een virtuele maagband. Mijn belangstelling was meteen gewekt en ik ben op internet informatie hierover gaan opzoeken’, blikt Tina terug. ‘Zodoende ben ik bij Judith terechtgekomen. Ik heb haar opgebeld en er was meteen een klik. Het voelde direct goed.’

VIER SESSIES

‘Op 7 januari 2019 ben ik voor de eerste keer bij haar geweest’, weet Tina nog precies. ‘In totaal heeft ze vier sessies gedaan. Al bij de eerste behandeling werd de virtuele maagband geplaatst en bij de anderen keren ging Judith aan de slag met de oorzaak van mijn overgewicht: ik ben echt een emotie-eter. De hypnose was helemaal niet griezelig of zo. Ik ben me altijd bewust geweest van wat er gebeurde. Judith bracht me in totale ontspanning waardoor ze mijn onbewuste kon aanspreken. En juist daar zat de pijn van het emotie-eten.’

VERANDERING!

‘Na de eerste sessie gaf ze me een mp3 mee waar ik 35 dagen achter elkaar naar moest luisteren. Ergens voelde het best vreemd. Ik was niet ‘weg’ geweest en merkte niets van die maagband. Was dat nou alles? Maar tóch was er wel degelijk iets veranderd. Ik was altijd een echte zoetekauw geweest en had er ook geen moeite mee om een hele zak chips leeg te eten. Maar een gebakje kon ik nu zonder moeite laten staan en als ik zin had in iets hartigs was een bakje chips ook genoeg. Elke keer als ik op de weegschaal stond, was er weer een pondje af. Zélfs als ik op vakantie was geweest!’

GEEN DIEET

‘Eigenlijk ben ik helemaal niet op dieet geweest. Ik heb alles gegeten wat ik daarvoor ook at, maar alleen in kleinere hoeveelheden. Op zaterdag was het hier altijd patatdag, en dat is het nu nog steeds. Alleen eet ik nu de helft en daar heb ik genoeg aan. Als ik meer eet, voelt dat gewoon niet lekker in mijn maag. Het gaat nu om de smaak en niet meer om de hoeveelheid. Als je erbij sport, gaat het afvallen nóg beter, maar ik ben niet zo’n sportmens. Na een jaar was ik 20 kilo lichter. Van mij mag er nog wel wat meer af, dus ik ga rustig zo door. Als ik mijn streefgewicht heb bereikt, ga ik weer naar Judith. Ik wil namelijk ook graag stoppen met roken en dat is me tot nu toe nooit gelukt. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat Judith me hier met behulp van hypnotherapie van kan afhelpen!’

20 kilo afgevallen

Je kunt ook het artikel online lezen op foryou.nl

Reacties
Categorieën