afvallen met virtuele maagband

Afvallen met de virtuele maagband

Klaar met de overtollige kilo's?

Ook zat van je overgewicht?

  Fijn dat je op deze pagina bent terechtgekomen, want dat is natuurlijk niet voor niets.

  Waarschijnlijk ben je hartstikke zat van je overgewicht.

  Mogelijk heb je al meer diëten gevolgd dan dat je vingers aan je handen hebt. Je bent lekker aan het jojo’en geweest en inmiddels zitten er meer kilo’s aan dan waar je ooit op zat toen je aan je eerste dieet begon.

  Daarnaast vind je eten gewoon ontzettend lekker en zit er totaal geen rem meer in je lijf.

  Misschien ben je ook nog eens een emotie-eter en met alles wat er zo in je leven gebeurt en is het onmogelijk om niet steeds maar weer die emoties weg te eten.

En nu ben je er klaar mee...

  Je bent nu op zoek naar iets wat wel gaat werken.

  Dan ben je bij mij aan het goede adres.

  Want bij mij hoef je niet op dieet.

  Sterker nog, je mag gewoon alles eten.

  MAAR…. Je zult merken, het hóéft niet meer.

  Juist dat maakt het grote verschil. 

Leuk Judith, maar wat levert het mij op? 

  Nou, heel veel want vanaf de dag dat je de maagband hebt ontvangen ga je de eerste veranderingen al opmerken.

  • Je bent je bewuster van de signalen van je lichaam en je luistert er ook naar.
  • Je stopt gewoon met eten zodra je voldaan bent.
  • Je gaat moeiteloos kiezen voor (nog) gezondere maaltijden.
  • Het emotie-eten is passé en je saboteert jezelf niet meer.
  • Je merkt dat je negatieve gewoontes gaan veranderen naar positieve gewoontes.
  • Je voelt je met de dag energieker, fitter en je gaat bewegen zelfs leuk vinden.
  • Je zult merken dat je geen enkele behoefte meer hebt aan tussendoortjes.
  • Je kunt makkelijker 'Nee' zeggen tegen snoep, chips, gebak, alcohol, of andere ongezonde dingen, gewoonweg omdat je weet dat het mag maar dat het niet hoeft.
  • je hebt weer de regie over je leven en de gebeurtenissen daarin.
  • Als jij er voor de volle 100% voor gaat, all-in, is een gewichtsverlies van 20 tot 30 kilo per jaar mogelijk.

  En door al deze mooie veranderingen, val je bijna moeiteloos op een gezonde en veilige manier af. Hoe cool is dat?  

Uitleg over de virtuele maagband

Hoe zou het voor je zijn als je alles mág eten, maar dat het niet hóéft?

Alles wat je jezelf ontzegt, dat krijgt de grootste aantrekkingskracht.

Ga nog maar eens terug naar je kindertijd. Alles wat papa en mama verboden hadden, dat wilde je persé toch doen.


Met eten is dat precies net zo.

Jij hebt braaf alle weken je dieet gevolgd, alle lekkernijen heb je braaf laten staan, de kilo’s gingen eraf en je hebt je streefgewicht behaald. Je mocht dus eindelijk weer ‘gewoon’ eten… nou ja… wat is dan gewoon hè? Laat me raden. Je hebt als eerste aan de snoep of aan de chips gezeten, je er vol passie en genot op gestort en alles was daarna op.

Weet je hoe dat komt? Omdat je het al zo lang niet mocht. Wij mensen willen dat gewoon niet. Wij willen niet dat we iets niet mogen.


Maar nu even terug wat ik dan anders doe dan het gemiddelde dieet.

Hypnose is een manier om je onderbewuste iets te laten geloven. Dat onderbewuste deel heeft jou laten geloven dat je ongezond moest eten. Dus heel simpel gezien, ga ik je eerst uit je eigen hypnose halen.

Dan gaan we in trance jouw onderbewuste laten beleven dat je naar het ziekenhuis gaat en dat je een maagband operatie ondergaat. Je onderbewuste kent geen verschil tussen echt en fictie, dus die gaat dit gewoon geloven en gaat hier ook naar handelen. (denk maar eens aan een VR-bril)

Juist dit is de grootste kracht van de virtuele maagband. 

Mijn eigen virtuele maagband

Tijdens de masterclass Virtuele maagband in 2016 kreeg ik mijn virtuele maagband. Dit vond ik destijds best spannend. 

Maar ja, hoe kun je nou je klanten vertellen wat het is als je er zelf geen hebt! Dus hij moest er zeker komen. 

Die laatste kilootjes die er nog af moesten, verdwenen ook ineens.


Ik kan je vertellen dat het mij iedere keer weer verbaasd. 

Ook nog na al die jaren. Hoe snel je voldaan bent. Je bord niet meer leeg krijgt. Zelfs buikpijn kunt krijgen omdat je stiekem toch te veel hebt gegeten. Hoe makkelijk het is om gewoon ‘nee’ te zeggen tegen ongezonde voeding.  

Eigenlijk briljant hoe iets wat er niet echt is, toch werkt.

virtuele maagband

Nu wil je vast weten waarom het dan wel werkt

We starten altijd eerst met de Reset Sessie om eerst alle energetische ballast bij jou weg te halen. 

Eerst moet die onzichtbare rugzak met al je shit leeg voordat we gaan beginnen aan alle andere belemmerende overtuigingen. 


Dan neem ik je ook even mee terug naar je kindertijd. Er was eens een tijd dat je heilig in Sinterklaas geloofde. 

En als iemand zei dat hij niet echt was dan werd je waarschijnlijk nog boos ook. Tot je 7e levensjaar zit je in een lagere hersenfrequentie.

Je gelooft alles wat er dan tegen je gezegd wordt. (Helaas ook de negatieve suggesties)

Door je ouders, school, de tv, de sociale omgeving is er alles aan gedaan om het Sinterklaasverhaal zo echt mogelijk te maken. 

Hoe kon Sinterklaas nou niet echt zijn? Tenslotte zat er iets in je schoen, je briefje was eruit, de wortel ook en op pakjesavond bonkte er iemand op de deur en stond die zak in de gang. Echt dus... toch?

Maar vanaf 7 jaar tot ongeveer je 12e jaar gaat de hersenfrequentie omhoog en kom je in je kritische denken.

Eerst zien, dan geloven. (Stiekem dus een beetje ongeloof bij jou of die maagband nou echt wel werkt)

Dus ergens na je 7e jaar valt Sinterklaas van zijn voetstuk, want je gaat kritischer denken, je gaat kritischer kijken en ineens zie je van alles wat je al die jaren ervoor niet hebt opgemerkt.


Met hypnose breng ik jou terug naar die lagere hersenfrequentie. Je staat weer open voor suggesties. Dus als ik je dan meeneem naar het ziekenhuis voor de maagband operatie en ik neem je helemaal mee in dit verhaal, dan gelooft jouw onderbewuste dit dus. Daarbij laat ik je onderbewuste weer geloven dat je alleen behoefte hebt aan gezonde voeding, dat je weer graag wilt bewegen, dat je bewegen leuk vindt, dat je goed met je emoties om kunt gaan en dat je alleen maar hoeft te eten als je echt honger hebt en dat je gewoon weer kunt genieten van 3 kleine maaltijden per dag.

Daarnaast neem ik nog eens een hoop andere ballast bij je weg die je in de loop der jaren hebt verzameld.

Reacties over de virtuele maagband

"Een jaar later was ik 20 kilo afgevallen"
In 2018 hoorde ik van iemand die ik ken, dat ze enorm was afgevallen met behulp van een virtuele maagband. Mijn belangstelling was meteen gewekt en ik ben op internet informatie hierover gaan opzoeken’, blikt Tina terug. ‘Zodoende ben ik bij Judith terechtgekomen. 


Ik heb haar opgebeld en er was meteen een klik. Het voelde direct goed. Eigenlijk ben ik helemaal niet op dieet geweest. Ik heb alles gegeten wat ik daarvoor ook at, maar alleen in kleinere hoeveelheden. Op zaterdag was het hier altijd patatdag, en dat is het nu nog steeds. Alleen eet ik nu de helft en daar heb ik genoeg aan. Als ik meer eet, voelt dat gewoon niet lekker in mijn maag. Het gaat nu om de smaak en niet meer om de hoeveelheid.
Tina
Tina
"Na 7 maanden was er 16 kilo af"

Ik had naar mijn zwangerschappen wat extra kilo's die ik er maar niet af kon krijgen en vooral de laatste zwangerschap zag je nog steeds (naar 5,5 jaar). Ik zat al een tijdje te denken aan een maagbandje maar naar wat geGoogle kwam ik er al snel achter dat ik daarvoor nog te licht was (ook wel leuk om te lezen). Maar naar een moeilijke tijd door de zorgen die ik had om Corona was een koekje bij de thee een hele pak en kwamen er steeds meer kilo's bij, en was ik er met 103 wel klaar mee.

In eind april was de maat vol en zo kwam ik bij Judith. Wat een lieve vrouw en ik voelde me gelijk op m'n gemak. Begin mei had ik mijn eerste sessie en op de weg naar huis voelde ik me al een andere persoon. En ook al vlogen de kilo's er niet af, ik viel naar van alles geprobeerd te hebben een keer echt af en dat voelde echt geweldig. Nu eind november zijn er 16 kilo's af en voel ik me naar omstandigheden goed en lekker in mijn vel.

Irma
Irma
"21 kilo is eraf' 
Hoi Judith, inmiddels staat de teller op de weegschaal op 75 kilo, het gewicht wat ik ongeveer voor ogen had. Ik voel mij er goed bij. Nogmaals dank voor je behandeling en begeleiding, ik ben er blij mee. Het heeft mij verrast dat ik eigenlijk zonder moeite zo geleidelijk ben afgevallen. Wat wellicht nog een beetje meegeholpen heeft is dat mijn man vanwege diabetes type 2, koolhydraatarm moest gaan eten. Voor de warme maaltijd doe ik daar ook aan mee. 


Maar kortom, blij dat ik dit traject heb doorlopen. Ik doe er even een foto bij, omdat ik het kledingstuk heb gevonden wat ik mij tijdens de hypnose voor had gesteld wanneer ik zou zijn afgevallen.  Hartelijke groet
Lia
Lia

Dit is niet het standaard 'virtuele maagband programma', want er veranderd veel meer dan alleen maar je eetgedrag. 

Mijn programma omvat o.a. 4 sessies live inclusief de Reset Sessie, 2 support audio's, 4 maagband hypnose audio's voor thuis, heerlijke hypnose audio's voor extra ondersteuning, meditaties, voedingsadviezen.

Dit is allemaal voor jou om na de live sessies jezelf te begeleiden naar jouw streefgewicht.

Maar er verandert voor jou nog veel meer. 

Ik ben ervan overtuigd dat jij na mijn sessies, binnen een paar weken tijd, positieve veranderingen en een flow ervaart, zodat jij weer écht van jezelf houdt, innerlijke rust te ervaart, jij gelukkig en blij, vol zelfvertrouwen jouw eigen pad kunt gaan bewandelen. Jij de energie weer in je lichaam voelt stromen en je weer vrij voelt.

Je kunt tijdens dit programma mijn volle commitment en toewijding verwachten als jouw coach, mindset mentor en teacher. 

Mijn stijl: heel liefdevol, soms ook confronterend maar wel met humor.

Ik verwacht ook van jou 100% volle commitment. Geen mens is hetzelfde. Ieder heeft zijn eigen verhaal en redenen voor het overgewicht.


Wil je voor een langere periode begeleiding op maat?

Dan is mijn 1 op 1 coaching speciaal voor jou. 

Dan ben er ik er 12 maanden lang voor jou om samen met jou aan alles te werken wat jou belemmert of in de weg staat om je weer fit te voelen en je weer lekker in je vel te voelen. Óók al die issues die niet te maken hebben met jouw overgewicht. Mijn jaarprogramma is maatwerk en zeker de moeite waard.

Ben jij zat al van dat diëten?

Zat van altijd maar 'nee' tegen je zin te moeten zeggen tegen eten.

Wil jij nu eindelijk eens eten zoals eten ooit bedoeld was?

Wacht niet totdat je BMI zo hoog is, dat een operatie de enige uitweg is!

Stop met zoeken als je normaal wilt denken over eten.

Voel jij die volle 'JA' om een nieuw pad te gaan bewandelen?

Joyful Weight loss

Basis

Basis virtuele maagband programma

Samen bewandelen wij dit pad om jou terug te brengen naar een gezonde mindset over eten.


Sessies waarna jij je energieker voelt en bewegen zelfs leuk is. 

Je geen behoefte hebt aan foute tussendoortjes. Je automatisch kiest voor (nog) gezondere maaltijden. Een combinatie van live sessies bij mij in de praktijk en ondersteunende audio's voor thuis.


Als jij er voor de volle 100% voor gaat, all-in, is een gewichtsverlies van 20 tot 30 kilo per jaar mogelijk.


4 maanden begeleiding via WhatsApp of e-mail speciaal voor jou om jouw vragen te beantwoorden, je te motiveren


Jouw investering voor dit programma €1573

★★★

Limited

Joyful Weight loss

Jaarprogramma

Virtuele maagband jaarprogramma

Met mijn 1 op 1 mentoring gedurende 12 maanden tijd bewandelen wij dit pad en werken we aan jouw persoonlijke groei.


Een veranderingsproces naar een positieve mindset, bewustwording, nieuwe overtuigingen, gedrag, capaciteiten en mogelijkheden in jouw ontwikkeling. Alles in jouw leven transformeert als jij in verbinding staat met jouw volledige kracht en potentieel. 

Daarbij pakken we ook al die issues aan die niet te maken hebben met jouw overgewicht.


12 maanden begeleiding via WhatsApp of e-mail speciaal voor jou om jouw vragen te beantwoorden, je te motiveren


Jouw investering voor dit unieke jaarprogramma bespreek ik graag in een persoonlijk gesprek.

★★★★★★

Wil jij met mij samen aan de slag?

Mijn naam is Judith van Royen-Ottes en ik ben de #1 Soulpreneur expert van Nederland en de leukste mindset coach van het noorden. 


Ik ben humoristisch, altijd vrolijk, een beetje gek en toch heel normaal, lekker aards en ook wel spiritueel maar met beide voeten op de grond.

Alhoewel...

ik haal graag even de voeten van de grond om te dansen.

Want ik houd van trance, dus ook van Armin van Buuren... 😂


Mijn stijl: heel liefdevol, confronterend maar wel met humor, zeg waar het op staat, nuchter, provocerend, motiverend, eigenzinnig, volhardend, tikkie eigenwijs, irritant optimistisch, altijd denkend in mogelijkheden


De afgelopen jaren heb ik mijzelf ontwikkeld, mij laten scholen en heb ik de nodige ervaring opgebouwd om jou te kunnen en te mogen begeleiden op jouw pad. Gewoon door wie ik ben, waar ik in dit leven sta, waar ik doorheen ben gegaan en als ervaringsdeskundige.

Ik ben geen psycholoog, ik gebruik geen abnormale, maar eeuwenoude methodieken en ik laat mij verassen in het moment, handel vanuit mijn intuïtie, vanuit de verbinding met het kwantumveld, mijn verbinding met jou, mijn gevoel, mijn kennis en te 'zijn' in het moment vanuit compassie.

Met alles wat ik heb geleerd, mijn paranormale gaven en mijn ervaringen, ben ik graag jouw coach, mindset mentor en teacher om jou te inspireren om het beste uit jezelf en je leven te halen. 

Judith van Royen-Ottes

Van mij mag je een krachtige aanpak verwachten, maar ik verwacht ook jouw inzet en motivatie.

Samen gaan wij jouw nieuwe pad ontdekken. Ik vraag je om dit pad open-minded met mij te gaan bewandelen.

Mijn stijl: heel liefdevol, soms ook confronterend maar wel met humor.


Ik verwacht dat je de moed hebt om bij jezelf naar binnen te durven kijken.

Helemaal eerlijk zijn tegen jezelf en met jezelf is een vereiste om duurzame resultaten te behalen.


Ik doe niet aan symptoombestrijding en ik ga niet uren met jou praten over jouw problemen.

Ik begeleid jou om al je bagage los te kunnen laten, je 'shit' achter je te kunnen laten.

We gaan het vooral hebben over wat jij wél wilt en hoe jij je wél wilt voelen.
Ik leer je hoe jij weer écht in contact bent met jezelf en je weer volledig controle hebt over je gevoelens en je gedachten.

Ik leer je om te communiceren met je lichaam. Door jezelf in beweging te brengen krijg je antwoorden op vragen waar jij mee struggled. 


Ik geef je een ervaring die je nog nooit elders hebt gehoord of gezien of gevoeld.

Ik ben er voor jou als jouw coach, mindset mentor en teacher en tackelen we keer op keer wat er op je pad komt.

Ik begeleid je om los te komen van jouw beperkende en belemmerende overtuigingen, we zoeken jouw uitdagingen op, we gaan aankijken waar jij bang voor bent, we gaan loslaten wie jij dacht te moeten zijn, we gaan omarmen wie jij bent, zodat jij een realiteit kunt creëren waar jij naar verlangt.


Wanneer je JA zegt tegen een traject bij mij, zeg je volmondig JA tegen jezelf en zeg je JA tegen je diepste verlangens en je volle potentieel.

Je bent absoluut bereid om echt in jezelf te investeren, want als je investeert in jezelf, maak je de mooiste veranderingen.

Het is altijd een persoonlijk traject en dus gericht op jou en wat jij wilt realiseren.

Kies jij weer voor jouw eigen pad, dan volg je weer jouw waarheid, jouw hart en ben je in staat om je verlangens, je intenties en je doelen ook waar te maken.

Liefs, Judith

Yvonne

Wat vond ik het spannend, dat virtuele maagbandje. 

Allerlei vragen. Is dit wel wat voor mij ? Met MIJN suiker verslaving! Hoe kom ik daar nou  toch vanaf? 

Zal het helpen ? Ik heb immers alle diëten wel langs zien komen en niets had een blijvend effect. 

Steeds maar dat afzien. Ik was er zo klaar mee. Via via hoorde ik van Judith van Joyful you. 

Na lang wikken en wegen toch telefonisch contact gezocht en al mijn vragen eruit gespuwd. 

Judith gaf mij het vertrouwen; “ het komt goed”. En … het kwam goed. Het voelde als een warm bad . 

Iets waar ik al zolang naar op zoek was. De sessies waren heel fijn. We hebben gelachen maar ik heb ook gehuild. De emoties van alle oude ballast moesten eerst worden opgeruimd en dan een nieuwe start maken. Daar gingen we! Samen aan de slag. Een hele nieuwe ervaring. Ik ben nu 3,5 maand verder en ben 10 kg afgevallen! Heel gemakkelijk! Geen suikerbehoefte meer! Echt 0!  (door geen suikers te nemen zijn mijn slaapproblemen grotendeels verdwenen) Je kunt alles eten, geen onthouding meer. Hoe fijn is dat!

Ik ben nog niet op mijn streefgewicht maar dat gaat mij zeker lukken. Ik voel mij  gezonder en energieker en bovenal gelukkiger. Ik zou het iedereen gunnen om dit gevoel te ervaren. 

Ook na de sessies mag je haar altijd om advies vragen wanneer je het even moeilijk hebt. Fijn om te weten dat je niet helemaal alleen voor staat. Dankjewel  lieve Judith voor je support🙏

Yvonne

Wil jij graag begeleiding bij het afvallen?

Boek dan gelijk de sessies.

Weet je niet precies of dit voor jou het beste pad is? 

Vraag dan gerust om een persoonlijk gesprek. Ik vertel je met alle liefde meer hierover.

Veel gestelde vragen

Is hypnose eng?

Nee hoor, hypnose is heerlijk ontspannen en een hele bijzondere ervaring. Je bent er de hele sessie gewoon 'bij' en je hebt te allen tijde zelf de controle. Een hypnotiseur kan alleen veranderen wat jij wil dat verandert.

Is hypnose veilig?

Absoluut, hypnose is een manier van diepe ontspanning. Je kunt gewoon communiceren en antwoorden geven aan de therapeut. Je bent steeds in controle gedurende de hele sessie, waardoor sommige cliënten soms twijfelen of ze wel echt in hypnose waren.

Hoe voelt het als ik in hypnose ben?

Het gevoel van hypnose is in een kalme, fysieke en mentale ontspannen toestand verkeren. Je slaapt niet. Je lichaam is diep ontspannen, maar je geest is in plaats daarvan diep gefocust en in staat om toegang te krijgen tot je innerlijke wijsheid. Deze staat van wijsheid is moeilijk toegankelijk tijdens ons dagelijks leven wanneer we worden gestoord door zoveel externe factoren. Onder hypnose zijn is een prettige en natuurlijke staat die vergelijkbaar is met een goede meditatie. Je hebt de hele tijd de controle.

Kan ik in hypnose blijven hangen?

Nee, dit is niet mogelijk. De hypnotiseur beëindigd de hypnose of je kunt het proces zelf stoppen.

Ik denk dat ik niet gehypnotiseerd kan worden. Wat te doen?

Iedereen kan gehypnotiseerd worden. Het niveau van de bereikte ontspanning is echter individueel verschillend.

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Dat is per persoon verschillend. Ieder heeft zijn eigen wens en behoefte. Een traject voor de maagband is minimaal 4 sessies zorgt in de meeste gevallen voor diepgaande veranderingen. Er zijn cliënten die het fijn vinden om vaker te komen voor persoonlijke en/of zakelijke groei. Sommigen vinden het ook gewoon fijn om af te toe weer terug te komen voor een 'APK' of level-up sessie. Je kunt ook kiezen voor het jaartraject.

Is de online sessie net zo effectief als de persoonlijke sessie?

Ja. De resultaten van beide soorten sessies zijn hetzelfde. De algehele ervaring voor de cliënt kan iets anders zijn wanneer hij persoonlijk met de therapeut te maken heeft, maar de resultaten en effecten van de therapie zijn vrijwel hetzelfde.

Hoe voel ik me na een sessie? Kan ik daarna ook autorijden?

Vlak na de sessie voel je je wellicht nog wat suf, maar kort daarna voel je je ontspannen, fris en fantastisch. Je kunt daarna ook gewoon autorijden. Je lichaam voelt na de sessie nog een poosje erg ontspannen, maar je brein is helder en scherp.

Kunnen wij van tevoren kennismaken om te kijken of er een 'klik' is?

Jazeker, dat kan via een persoonlijk gesprek, telefonisch of via beeldbellen. Je vind hiervoor in de menubalk de knop 'Persoonlijk gesprek'.

Werk je ook met losse sessies?

Nee, ik werk alleen met trajecten van minimaal 4 sessies. Verandering heeft tijd en jouw commitment nodig. Daarnaast werk ik graag samen met jou toe naar het fijnst resultaat voor jou.

Zijn de sessies vergoedbaar?

‘’Niet de zorgverzekeraar maar JIJ bent verantwoordelijk voor je verandering’’

Ik ben mij ervan bewust dat het voor jou misschien een hoog bedrag is dat je in jezelf gaat investeren.
Ik sta echter voor de waarde die ik heb toe te voegen aan jouw leven.
Ik wil mijn kostbare tijd NIET besteden aan samenwerkingsafspraken, het voldoen aan lijstjes met eisen, protocollen, registraties, certificaten en contracten met zorgverzekeraars.
Ik wil zelf bepalen welke cursussen en opleidingen belangrijk zijn en van toegevoegde waarde zijn voor mijn werk.
Ik hoef niet in een ‘zogenaamd’ kwaliteitsregister te staan, waarbij ik moet voldoen aan de regels van een zorgverzekeraar.
MIJN kwaliteitsregister zijn mijn cliënten, hun recensies en mijn overvolle agenda.

Dus als jij alleen voor therapie wilt kiezen als het vergoed wordt door de zorgverzekering, dan ben jij niet mijn ideale klant.
Ik wil graag met jou werken als JIJ er klaar voor bent om aan jezelf te werken. Ik wil je niet overtuigen, ik wil graag dat jij voor jezelf kiest.
De enige manier om erachter te komen wat het betekent om samen met mij te gaan werken, is voor de volle 100% voor jezelf te kiezen.
Als mijn manier van aanpak voor jou goed voelt, dan gaan we er samen ook voor. Een mindblowing ervaring die je zo gauw niet zult vergeten.