Judith van Royen-Ottes

Over Judith van Royen-Ottes

Hi, mijn naam is Judith van Royen-Ottes

Ik ben de #1 Soulpreneur expert van Nederland en de leukste mindset coach van het noorden. 


Ik ben humoristisch, altijd vrolijk, een beetje gek en toch heel normaal, lekker aards en ook wel spiritueel maar met beide voeten op de grond.

Alhoewel...

ik haal graag even de voeten van de grond om te dansen.

Want ik houd van trance, dus ook van Armin van Buuren... 😂


Mijn stijl: heel liefdevol, confronterend maar wel met humor, zeg waar het op staat, nuchter, provocerend, motiverend, eigenzinnig, volhardend, tikkie eigenwijs, irritant optimistisch, altijd denkend in mogelijkheden


De afgelopen jaren heb ik mijzelf ontwikkeld, mij laten scholen en heb ik de nodige ervaring opgebouwd om jou te kunnen en te mogen begeleiden op jouw pad. Gewoon door wie ik ben, waar ik in dit leven sta, waar ik doorheen ben gegaan en als ervaringsdeskundige.

Ik ben geen psycholoog, ik gebruik geen abnormale, maar eeuwenoude methodieken en ik laat mij verassen in het moment, handel vanuit mijn intuïtie, vanuit de verbinding met het kwantumveld, mijn verbinding met jou, mijn gevoel, mijn kennis en te 'zijn' in het moment vanuit compassie.

Met alles wat ik heb geleerd, mijn paranormale gaven en mijn ervaringen, ben ik graag jouw coach, mindset mentor en teacher om jou te inspireren om het beste uit jezelf en je leven te halen. 

Judith van Royen-Ottes

Nog wat feiten over mij

  • Ik geloof absoluut dat er meer is tussen hemel en aarde, maar ik kijk hier heel nuchter naar en krijg jeuk van zweverigheid.
  • Ik ben ervan overtuigd dat je alles kunt bereiken als je er maar voor de volle 100% voor gaat.
  • Ik neem geen genoegen met "ja maar... " 
  • Ik zeg altijd waar het op staat. Dat komt niet altijd lief over, zo bedoel ik het wel want het gaat jou uiteindelijk verder brengen.
  • Ik ben helemaal verliefd op mijn Labradoodle Mailo. Als ik weg ben, mis ik Mailo meer dan mijn dochters 🙈. Toch houd ik héél veel van mijn dochters, maar ze zijn al groot en moeten hun eigen weg gaan vinden. 
  • Ik ben een paardenmeisje. Ik griezel dus niet van vieze handen en miep ook niet als er een nagel afbreekt. 
  • Ik heb schijt aan wat anderen van mij denken en vind het heerlijk om de mest (schijt) van de paarden op te ruimen. Het maakt lekker je hoofd leeg en je hoeft nergens aan te denken.
  • Ik loop het liefst de hele dag op blote voeten, maar als ik dan toch schoenen aan moet dan het liefst Dr. Martens. Ben er helemaal verslaafd aan geraakt en heb een leuke, vooral bijzondere collectie verzameld.
  • Ik kies liever voor een lekkere salade dan voor een gebakje, ijs of andere zoete rommel. Wel ben ik verslaafd aan chips en blokjes kaas die ik lekker dip in de Heksenkaas. Ook kun je me echt blij maken met een zakje waspeen. 
  • Ik ben een enthousiaste koud-water zwemmer en sta iedere ochtend onder een koude douche.

Lekker eigenwijs heb ik mijn eigen pad gecreëerd 

Eigenlijk bewandelde ik als kind al 'mijn'' pad, helemaal onbewust daarvan destijds, een pad waar ik daarna eigenlijk een hele tijd vanaf bent gedwaald. Gewoonweg omdat het toen niet 'normaal' was en je er beter ook maar niet over moest praten. 

Ik was anders dan andere kinderen. Ik 'voelde' meer, voelde me ook vaak onbegrepen. Klasgenoten begrepen het al helemaal niet. Mijn moeder was in die tijd de enige de echt naar mij luisterde en mij steunde in wat ik interessant en boeiend vond. 


Ik had ook andere interesses dan mijn klasgenoten. Ik las boeken over helende edelstenen en experimenteerde hiermee bij familieleden. Op school was biologie mijn grote liefde, het enige vak dat ik echt fantastisch en boeiend vond. Gefascineerd over het menselijk lichaam en ons brein. Ik las boeken over Chinese Geneeskunde, over chakra's en ons energetische systeem en wilde van alles weten over meridianen. Ik ging ook niet uit, maar luisterde liever thuis naar muziek en ontleed alle songteksten. Ik was ook veel liever in de natuur, wandelde graag met onze hond, kon me in de vakanties uren vermaken met wandelen langs het strand, stenen verzamelen, zwemmen in de zee en zocht liever de rust op dan de drukte. 


Ondertussen mijn schooltijd doorlopen, braaf doen wat er van mij werd verwacht, daarna jaren op kantoor gewerkt, totdat het oude gevoel weer heel sterk naar boven kwam. 

Ik begon weer te lezen. Boeken zoals De Reconnection, alle boeken van James Redfield - De Celestijnse Belofte. 

Ik ging een meditatie cursus doen, een aura cursus en daarna Shamballa. Hierdoor was er steeds meer bewustzijn over mijzelf, over wat ik kon, mijn heldervoelen, mijn helderweten en mijn helderhoren. 


Deze gaven die in mijn jeugd niet serieus werden genomen, heb ik gelukkig nooit weggestopt. Ik werd mij steeds meer bewust van waar ik goed in ben en wat ik fijn vind om te doen. Ik wilde graag iets doorgeven. Ik moest er gewoon iets mee doen. 

Het kantoorwerk was het niet meer.  Heel eigenwijs ben ik dit pad ingewandeld. Tegen misschien wel alle adviezen van anderen in, soms hardop geuit, soms zag ik het in hun ogen, voelde het aan hun energie, maar voor mij voelde het gewoon goed. Volledig vertrouwend op mijn intuïtie en mijn gevoel ben ik het gewoon gaan doen.


En nu heb ik het mooiste werk van de wereld, doe alleen wat ik écht leuk vind, waar ik blij van word iedere dag weer. 

Werk waarbij ik gebruik mag maken van mijn gaven en door mag geven aan anderen waarvan ik van mening ben dat iedereen het in zich heeft maar het al heel lang kwijt is. Ik werk met de leukste klanten en mag ik heerlijk mezelf zijn. 


Leuke titels die ik daarbij mag dragen zijn: 

Energetisch hypnotherapeut, Touch of Matrix therapeut, PSYCH-K® facilitator en burn-out coach.