bedankt

Recensies

Wil jij ook een recensie over mij mijn sessies plaatsen?


Klik dan hier voor een recensie op Google. 

Je kunt voor deze optie kiezen als je een Google account hebt. (Bijv.: Gmail, YouTube, Google Play, Google+, Google Allo of Google Duo)


Heb je dit niet, mail dan naar info@joyfulyou.nl en voeg jouw recensie toe. 


Alvast bedankt.

Judith van Royen

Judith van Royen-Ottes

Wat mijn cliënten vertellen over de maagband

19-12-23

Geplaatst door Yvonne

Wat vond ik het spannend, dat virtuele maagbandje.

Allerlei vragen. Is dit wel wat voor mij ? Met MIJN suiker verslaving! Hoe kom ik daar nou  toch vanaf?

Zal het helpen ? Ik heb immers alle diëten wel langs zien komen en niets had een blijvend effect.

Steeds maar dat afzien. Ik was er zo klaar mee. Via via hoorde ik van Judith van Joyful you.

Na lang wikken en wegen toch telefonisch contact gezocht en al mijn vragen eruit gespuwd.

Judith gaf mij het vertrouwen; “ het komt goed”. En … het kwam goed. Het voelde als een warm bad .

Iets waar ik al zolang naar op zoek was. De sessies waren heel fijn. We hebben gelachen maar ik heb ook gehuild. De emoties van alle oude ballast moesten eerst worden opgeruimd en dan een nieuwe start maken. Daar gingen we! Samen aan de slag. Een hele nieuwe ervaring. Ik ben nu 3,5 maand verder en ben 10 kg afgevallen! Heel gemakkelijk! Geen suikerbehoefte meer! Echt 0!  (door geen suikers te nemen zijn mijn slaapproblemen grotendeels verdwenen) Je kunt alles eten, geen onthouding meer. Hoe fijn is dat!

Ik ben nog niet op mijn streefgewicht maar dat gaat mij zeker lukken. Ik voel mij  gezonder en energieker en bovenal gelukkiger. Ik zou het iedereen gunnen om dit gevoel te ervaren. 

Ook na de sessies mag je haar altijd om advies vragen wanneer je het even moeilijk hebt. Fijn om te weten dat je niet helemaal alleen voor staat. Dankjewel  lieve Judith voor je support🙏


Irma

Geplaatst 27-11-2020

Ik had naar mijn zwangerschappen wat extra kilo's die ik er maar niet af kon krijgen en vooral de laatste zwangerschap zag je nog steeds (naar 5,5 jaar).

Ik zat al een tijdje te denken aan een maagbandje maar naar wat gegoogle kwam ik er al snel achter dat ik daarvoor nog te licht was (ook wel leuk om te lezen). Maar naar een moeilijke tijd door de zorgen die ik had om Corona was een koekje bij de thee een hele pak en kwamen er steeds meer kilo's bij, en was ik er met 103 wel klaar mee.

In eind april was de maat vol, ik had een gesprek met mijn vriend en zei ik ben er klaar mee, wat wil je dan zei die. Ik zei ik wil een virtuele maagband en zo kwam ik bij Judith. Wat een lieve vrouw en ik voelde me gelijk op m'n gemak. Begin mei had ik mijn eerste sessie en op de weg naar huis voelde ik me al een andere persoon. En ook al vlogen de kilo's er niet af, ik viel naar van alles geprobeerd te hebben een keer echt af en dat voelde echt geweldig. Nu eind november zijn er 16 kilo's af en voel ik me naar omstandigheden goed en lekker in mijn vel. Ik heb mijn doel nog niet bereikt en voel ook af en toe dat het weer wat berg afwaarts gaat en heb ik weer contact gehad met Judith en staat er alweer een sessie in de agenda. Dit zegt maar weer dat ze je niet loslaat en dat ze er altijd voor je zal blijven.

Ik zal mijn einddoel voor elkaar krijgen en het hoeft ook niet zo veel meer te zijn, maar met behulp van Judith ga ik er komen. Ik heb er een jaar voor uit getrokken dus ik heb ook nog even. De keuze voor een virtuele maagband zal ik iedereen aanraden want het heeft zoveel voordelen en dan natuurlijk bij Judith.


Lia

Geplaatst 05-10-2020

Hoi Judith, inmiddels staat de teller op de weegschaal op 75 kilo, het gewicht wat ik ongeveer voor ogen had. Ik voel mij er goed bij. Nogmaals dank voor je behandeling en begeleiding, ik ben er blij mee. Het heeft mij verrast dat ik eigenlijk zonder moeite zo geleidelijk ben afgevallen (21 kilo is er af). Wat wellicht nog een beetje meegeholpen heeft is dat mijn man vanwege diabetes type 2, koolhydraatarm moest gaan eten. Voor de warme maaltijd doe ik daar ook aan mee. Maar kortom, blij dat ik dit traject heb doorlopen. Ik doe er even een foto bij, omdat ik het kledingstuk heb gevonden wat ik mij tijdens de hypnose voor had gesteld wanneer ik zou zijn afgevallen. Hartelijke groet , Lia


Tina

Geplaatst 19-02-2020

'In 2018 hoorde ik van iemand die ik ken, dat ze enorm

was afgevallen met behulp van een virtuele maagband.

Mijn belangstelling was meteen gewekt en ik ben op internet informatie hierover gaan opzoeken', blikt Tina terug. 'Zodoende ben ik bij Judith terechtgekomen. Ik heb haar opgebeld en er was meteen een klik. Het voelde direct goed.'

'Op 7 januari 2019 ben ik voor de eerste keer bij haar geweest', weet Tina nog precies. 'In totaal heeft ze vier sessies gedaan. Al bij de eerste behandeling werd de virtuele maagband geplaatst en bij de anderen keren ging Judith aan de slag met de oorzaak van mijn overgewicht:

ik ben echt een emotie-eter. De hypnose was helemaal niet griezelig of zo. Ik ben me altijd bewust geweest van wat er gebeurde. Judith bracht me in totale ontspanning waardoor ze mijn onbewuste kon aanspreken. En juist daar zat de pijn van het emotie-eten.'

'Na de eerste sessie gaf ze me een mp3 mee waar ik 35 dagen achter elkaar naar moest luisteren. Ergens voelde het best vreemd. Ik was niet 'weg' geweest en merkte

niets van die maagband. Was dat nou alles? Maar tóch

was er wel degelijk iets veranderd. Ik was altijd een echte zoetekauw geweest en had er ook geen moeite mee om een hele zak chips leeg te eten. Maar een gebakje kon ik nu zonder moeite laten staan en als ik zin had in iets hartigs was een bakje chips ook genoeg. Elke keer als ik op de weegschaal stond, was er weer een pondje af. Zélfs als ik op vakantie was geweest!'

'Eigenlijk ben ik helemaal niet op dieet geweest. Ik heb alles gegeten wat ik daarvoor ook at, maar alleen in kleinere hoeveelheden. Op zaterdag was het hier altijd patatdag, en dat is het nu nog steeds. Alleen eet ik nu de helft en daar heb ik genoeg aan. Als ik meer eet, voelt dat gewoon niet lekker in mijn maag. Het gaat nu om de smaak en niet meer om de hoeveelheid. Als je erbij sport, gaat het afvallen nóg beter, maar ik ben niet zo'n sportmens. Na een jaar was ik 20 kilo lichter. Van mij mag er nog wel wat meer af, dus ik ga rustig zo door.


Jacco

Geplaatst 30-01-2019

Toen mijn vrouw voorstelde om eens hypnose te proberen om af te vallen dacht ik niet dat het iets voor mij zou zijn. Maar ik had het helemaal mis. Het is niet eng, niet spannend en het doet echt wat met je.

Je hoort alles wat Judith zegt en schijnbaar komt het op een ander niveau binnen, waardoor je resultaat boekt. Ik kan het iedereen van harte aanraden. Judith is een topper.


Door

Geplaatst 16-03-2018

Judith is een bron van inspiratie voor mij. Je zou mijn lifestylecoach genoemd moeten worden.

Joyful You is een heerlijke plek om tot jezelf te komen.

Je krijgt er een warm onthaal, persoonlijk contact en een professionele behandeling in een huiselijke setting.

Of het nu om mijn voeten gaat of om een hypnose sessie, ik ga altijd ontspannen en voldaan de deur weer uit.

Met de schoonheidsbehandeling heb ik nog geen ervaring maar dat duurt vast niet lang meer.

Want zo moeder zo dochter in dit geval, ik heb ook alle vertrouwen in haar.