stoppen met roken
Stoppen met roken
Judith van Royen-Ottes
Stoppen met roken
12/27/2021
1 min
0

Wat een ervaring

12/27/2021
1 min
0

‘Wat een ervaring om na ruim 49 jaar roken na een sessie bij Judith als niet-roker weg te rijden! 


Dat was in april 2019, het is nu november 2020. Nooit een moment meer trek gehad. Wat een vrijheid om niet meer te moeten…Geweldig hoe Judith zich voorbereid heeft en geweldig ontspannen om de hypnose te ondergaan, als een ontdekkingsreis in mijn eigen onderbewustzijn.’

Dit hartverwarmende bericht schreef Gerrit nu alweer een jaar geleden. Nog steeds heeft Gerrit geen behoefte meer aan een sigaret.

Wat maakt energetische hypnotherapie zo effectief bij het stoppen met roken? Dat komt doordat de therapie is toegespitst op jouw eigen persoonlijke ‘stukje’. Een fantastische reis naar je onderbewuste. Opsporen wat jou nou werkelijk aanstuurt om te roken, loslaten van oude patronen, mindblowing inzichten die jouw onderbewuste overtuigen dat het beter is om niet meer te roken.

Besef eens: je ‘hebt’ het niet, je ‘dóét’ het. Je bent niet als roker geboren. Je hebt jezelf als het ware gehypnotiseerd. Want toen jij je eerste sigaret opstak, heb jij je gedrag veranderd. Je hebt ‘roken’ tot een programma gemaakt. Dat maakt stoppen met je ‘bewuste’ deel lastig. Er blijven verlangens en behoeftes en je hebt last van ontwenning. Als je stopt met je ‘bewuste’ deel, ben je een ex-roker. Het rookprogramma staat dus nog op je harde schijf en belemmert jou om definitief te kunnen stoppen met roken. Hypnose kan helpen om dit programma te verwijderen.

Bewuste versus onderbewuste
Zie jouw brein als een ijsberg. Je bewustzijn (5%) zit boven de waterspiegel en gebruik je bij praten, logisch denken, analyseren, beslissen. Je onderbewustzijn (95%) zit onder de waterspiegel en gebruik je bij verwerken van informatie, gedachtes, emoties, (irrationele) overtuigingen, intuïtie, creativiteit, verbeelding, inspiratie, herinneringen en het bevat een enorme hoeveelheid opgeslagen kennis.

Jij denk dat je met je hoofd denkt, maar ondertussen is jouw onderbewuste het deel dat beslissingen neemt voor jou. Dit is de reden waarom Judith zo graag met het onderbewuste aan de slag gaat. ‘Dit is namelijk een ongelofelijk krachtig deel van jou. Door dit deel aan te spreken, kun je de emoties en de beelden in balans brengen. Want als het bewuste deel en het onbewuste deel weer optimaal samenwerken, kun jij weer de juiste beslissingen nemen.’

Hoe zou het zijn…
Voor ieder zijn de effecten weer anders, maar van energetische hypnotherapie kun je resultaten verwachten zoals:
– Meer plezier in je dagelijkse leven met minder dagelijkse stress
– Vertrouwen in jezelf en in de toekomst
– Ontspanning en prettiger in je ‘vel’ zitten
– Meer rust in je hoofd en beter omgaan met je emoties
– Meer zelfvertrouwen, ‘Nee’ leren zeggen en beter opkomen voor jezelf

Meer weten over stoppen met roken door hypnotherapie?
Kijk dan hier: https://www.hypnotherapiegroningen.nl/stoppen-met-roken-met-hypnotherapie/

Je kunt ook het artikel online lezen op foryou.nl

Reacties
Categorieën