stoppen met roken

Stoppen met roken met hypnotherapie

Jouw pad naar een niet-roker

Uitleg over stoppen met roken met hulp van hypnose

Herken je jezelf in onderstaande zinnen? 

  1. Ik ben bang om ziek van de sigaretten te worden
  2. Ik kan geen dag zonder sigaret
  3. Ik geef het slechte voorbeeld aan mijn kinderen
  4. Ik voel op me neergekeken als ik buiten sta te roken
  5. Het roken kost me klauwen met geld
  6. Mijn kleren, mijn adem en handen stinken naar rook
  7. Ik ben afhankelijk van iets dat mij niets geeft en alles afpakt
  8. Ik ben vreselijk aan het hoesten
  9. Ik wil zwanger worden maar ik kan niet stoppen met roken

   De angst die je voelt: 
   “Is dit het eerste teken dat er iets ernstigers aan de hand is? 
   Hoe lang wil ik wachten voordat ik naar een dokter ga? 
   Hoe lang blijf ik nog roken?"

Eigenlijk is 90% gedrag en 10% is verslaving

  Het gaat vooral om de koppelingen die je door de jaren heen gemaakt hebt, waardoor je die sigaret denkt nodig te hebben. 

  Omdat het zo lekker is na het eten of bij een glaasje wijn of bij een biertje. Of gewoon omdat je even flink gestrest bent. 

  Je hebt er onbewust een soort beloningssysteem aan gekoppeld en jezelf als het ware gehypnotiseerd.

   

  Deze koppelingen van gewoontes+sigaret zorgen ervoor dat je in dat programma blijft hangen. Noem het een onhandig programmaatje op je harde schijf en maakt stoppen met je ‘bewuste’ deel lastig. Er blijven verlangens en behoeftes en je hebt last van ontwenning. Stoppen met je ‘bewuste’ deel maakt je een ex-roker. Het rookprogramma staat nog op je harde schijf en belemmert jou om definitief te kunnen stoppen met roken. Hypnose kan helpen om dit programma te verwijderen, waardoor je weer teruggaat naar je oorspronkelijke staat; een niet-roker.

Waarom jij wel kunt stoppen met roken

Stoppen met roken moeilijk?

  Je bent gehypnotiseerd door te geloven dat stoppen met roken moeilijk is en je ervaring uit het verleden heeft ervoor gezorgd dit is bevestigd en nu geloof je dat het moeilijk is. 

  Je geest is heel krachtig en als jij gelooft dat iets waar is, dan gaat je geest ernaar handelen om je te bewijzen dat je gelijk hebt. 

  Waar JIJ in gaat geloven, is helemaal JOUW keuze. 

  Het enige is dat je soms een hypnotiseur nodig hebt, om je uit je eigen hypnose te halen. 

Lukte het jou niet alleen?

Ik reik je de hand

Wat levert stoppen met roken je eigenlijk op? 

Stoppen met roken levert onmiddellijk voordelen voor je lichaam op:


 • Na een dag is de koolmonoxide uit je lichaam. Je bloed kan weer makkelijker zuurstof vervoeren. Heb je astma dan merk je dit meteen.
 • Na een dag beginnen de longen met de grote opruiming. Teer, slijm en stof worden verwijderd.
 • Na twee dagen is de nicotine uit je lichaam.
 • Na twee dagen is je smaak en reukvermogen al sterk verbeterd.
 • Na een paar dagen gaat het ademhalen al makkelijker en krijg je meer energie.
 • Na twee weken word je duidelijk fitter.
 • Na enkele weken gaat je huid er al beter uitzien. De doorbloeding neemt toe en de grauwe kleur neemt af. Ook ga je lekkerder ruiken.
 • Na twee tot zes weken zijn de effecten al zichtbaar voor tanden en tandvlees. Je mondgezondheid verslechtert niet verder.
 • Na twee tot twaalf weken verbetert de bloedcirculatie in het lichaam.

 • Na 3 maanden tot 9 maanden verminderen klachten als hoesten en benauwdheid. De longfunctie verbetert. Ook je stem wordt beter.

 • Na 3 tot 4 jaar is het risico om een hartinfarct te krijgen even groot als bij niet rokers.

 • Na tien jaar is de kans op longkanker bijna gehalveerd ten opzichte van iemand die is blijven roken.

Maar stoppen met roken levert je bij mij nog veel meer op.

 • Je ervaart weer plezier in je leven waarin de dagelijkse stress minder aanwezig is.
 • Je houdt weer écht van jezelf.
 • Je voelt weer rust in je hoofd en in je lijf en je kunt met je emoties omgaan.
 • Je staat bewust in het leven, bent je bewust van je gedachten, je gedrag en je eigen 'mindfuck'.
 • Je hebt meer zelfvertrouwen, kunt opkomen voor jezelf en eindelijk 'Nee' zeggen.
 • Je hebt weer de regie over je leven en de gebeurtenissen daarin.
 • Je voelt de energie weer in je lichaam stromen en je voelt je weer vrij zonder sigaretten

Dit is niet het standaard 'stoppen met roken programma' wat elders wordt aangeboden. 

Voel jij die volle 'JA' om nu jouw eigen pad te gaan bewandelen? 

Be You - jouw pad naar jezelf

Jouw investering
1452 euro
Een mindblowing pad

In mijn traject Joyful You krijg je 3 mindblowing power sessies.

Je krijgt 3power sessies waarin we werken aan jouw persoonlijke thema’s gaan werken

Dit zijn live sessies bij mij in de praktijk. (indien je wenst, kan het ook (deels) online


  Laat je 3 dagen achtereen onderdompelen in een fantastische reis naar je onderbewuste helemaal toegespitst op jouw eigen persoonlijke ‘stukje’. Bewustwording van je bewuste mind. Een reset van je energetische systeem, loslaten van wat jou nou werkelijk aanstuurt om te roken, loslaten van oude patronen, mindblowing inzichten die jouw onderbewuste echt overtuigen dat het beter is om niet meer te roken en de uiteindelijke 'stoppen met roken' sessie. 


We gaan duiken in de wereld van de quantumfysika.

Ik gebruik verschillende methoden en technieken, het is maar net wat nodig is en op dat moment het beste past.

Je krijgt toegang tot mijn online omgeving 'Mindpower by Joyful You' voor verdere ondersteuning thuis met oefeningen, super simpele tools die je makkelijk kunt implementeren in je leven en heerlijke hypnose audio's.

Dit alles is toegankelijk op pc en/of via een app op je mobiel.

Dit is allemaal voor jou om na de sessies jezelf op jouw pad van jouw blije rookvrije leven te houden. 


Maar er verandert voor jou nog veel meer. 

Ik ben ervan overtuigd dat jij na mijn sessies, binnen een paar weken tijd, positieve veranderingen en een flow ervaart, zodat jij weer écht van jezelf houdt, innerlijke rust te ervaart, jij gelukkig en blij, vol zelfvertrouwen jouw eigen pad kunt gaan bewandelen. Jij de energie weer in je lichaam voelt stromen en je weer vrij voelt.


Zin in deze geweldige Journey? 

"I think the things you regret most in life are the things you didn’t do.”

-Steve Jobs-

Mijn eigen verhaal: Ik was er helemaal klaar mee

Hoe lekker is het in de zomer, heerlijk in de tuin in het zonnetje, kopje koffie, biertje, wijntje, sigaretje erbij. Want dat is zo gezellig. Maar dan komt de herfst en de winter er weer aan.

Binnen roken doe je niet want je wilt niet dat je kinderen mee roken. Waarom eigenlijk niet? 

Is roken slecht dan? uhh... ja. Waarom doe je het dan zelf? uhh... tja...

En dan sta je weer buiten in de regen, strak tegen de gevel aan om je sigaretje weg te lurken. 

Je gezin zit gezellig binnen en jij staat weer buiten omdat je zo nodig moet roken. Je ziet een van je kinderen alweer hoofdschuddend naar je kijken. 

De herfst is vooral meer nat dan droog. Kouder wordt het ook al. Eigenlijk is het knap ongezellig zo buiten in de kou en in de regen. Eenmaal weer binnen regent het klachten van de kinderen. "Je stinkt! Bah! Ga uit mijn buurt". 

Een gezellige knuffel met je kind zit er dan ook niet in. 

Dan vraag je je toch eens af waarom je het eigenlijk nog doet. Het kost bakken met geld, het kost je gezondheid, je kinderen vinden je stinken en de gezelligheid is meer binnen dan buiten. Daarnaast hoop je toch eigenlijk ook dat je ooit je kleinkinderen kunt zien opgroeien. 

Hoe meer ik er over na ging denken, hoe meer het me ging tegen staan. Er moest gewoon een eind aan komen.

De hypnose heeft goed zijn werk gedaan. De mindset was om. Dan komt er ook een periode van genieten. 

Hoe lekker is het dat je heerlijk knus op de bank zit en het regent buiten pijpenstelen en jij hoeft er niet uit. 

Je smaak en je reuk komt weer terug. En ergens komt er ook rust. De rusteloosheid is weg. Er is weer tijd voor leuke dingen. 

Er weer geld voor leuke dingen. Een goed boek. Een goeie film. Knutselen met de kinderen. Knuffelen met de kinderen. 

Lang vervlogen hobby's krijgen weer aandacht. Het is gewoon weer gezellig.

Het verhaal van Nathalie

Na ruim 18 jaar gerookt te hebben en talloze pogingen gedaan te hebben om te stoppen met roken kwam ik Judith van Royen tegen via een advertentie op Facebook. Haar persoonlijke verhaal om te stoppen met roken sprak me aan en ik ben meer informatie gaan inwinnen over de hypnose methode om daadwerkelijk voor eens en voor altijd af te rekenen met mijn nicotine verslaving. Na haar hele verhaal gelezen te hebben heb ik me, ietwat sceptisch maar vastberaden, aangemeld via haar website joyfulyou.nl.

Zeer vlot na de aanmelding kwam een persoonlijke e-mail en daarna volgde een telefoongesprek met Judith zelf. Vastberaden maakte ik een afspraak voor de hypnose sessie. En na het invullen van een aantal persoonlijke vragen was daar de dag dat ik voorgoed zou stoppen met roken. 's Ochtends twijfelde ik of ik zou roken en heb dit wel gedaan. Ik was op tijd bij Judith en nam plaats in een bijzonder ontspannen wachtruimte waar ik een meer dan lief konijn mocht aaien. Toen Judith me kwam halen voor de hypnose sessie was ik volledig ontspannen maar had nog immer een wat sceptische kijk op hypnose. Maar na de hypnose voelde ik me zo ongelooflijk ontspannen en was ik in de volle overtuiging dat ik een niet roker was. Na een heerlijk kopje thee verliet ik via de wachtruimte Judith haar praktijk en toen ik buiten stond en in mijn jaszak voelde vond ik daar een pakje sigaretten die ik zonder nadenken in haar container heb gekiept (met aansteker en al geloof ik, excuses daarvoor)

En nu ik terugkijk op mijn rokende leven ben ik zo ontzettend dankbaar dat er mensen zijn zoals Judith. Zij heeft letterlijk mijn leven veranderd en daar zal ik haar eeuwig dankbaar voor blijven! Wat een heerlijkheid om nooit meer in de pisregen te hoeven staan omdat ik móet roken, of nooit meer naar buiten te hoeven gaan tijdens een gezellig feestje, of nooit meer die vieze stink vingers of die malle nicotine adem! Geloof mij...het is een verademing!

Reacties van mijn cliënten

Wat een ervaring!

Wat een ervaring om na ruim 49 jaar roken na een sessie bij Judith als niet-roker weg te rijden uit Beijum! 

Dat was in april 2019, het is nu november 2020! Nooit een moment meer trek gehad. Alles smaakt beter, wat een vrijheid om niet meer te moeten...

Geweldig hoe Judith zich voorbereid heeft en geweldig ontspannen om de hypnose te ondergaan, het was als een ontdekkingsreis in mijn eigen onderbewustzijn.
Bedankt Judith!

gerrit
Gerrit
Geloof het of niet... het werkt!!

😊 ik ben verrukt dat ik voortaan als niet roker door het leven mag gaan na jaren en jaren van nicotine verslaving 😔

De hypnose deed haar werk en voila...1 niet-roker! 

Zonder nare afkick verschijnselen of extreme chagrijnigheid!

nathalie
Nathalie

En om je even in de realiteit te zetten: 

Demonstratie van niet-rokerslong vs rokerslong

Schokkend? 

100% Motivatie

Niet goed, geld terug garantie geef ik niet. 

Ik wil je namelijk niet in de verleiding brengen dat je weer gaat roken. 

Ben jij er klaar voor (of er juist klaar mee?)

Lukt het je niet op eigen kracht?

Ik begeleid je graag om te stoppen met roken.

videosessies hypnotherapie

Woon je niet in de buurt van Groningen?

Geen probleem.

We kunnen elkaar ook deels ontmoeten via videobellen.
De eerste sessie is altijd live. Vraag naar de mogelijkheden. 

Wil jij met mij samen aan de slag?

Mijn naam is Judith van Royen-Ottes en ik ben de #1 leukste hypnotherapeut van het noorden. 


Ik ben humoristisch, altijd vrolijk, een beetje gek en toch heel normaal, lekker aards en ook wel spiritueel maar met beide voeten op de grond.

Alhoewel...

ik haal graag even de voeten van de grond om te dansen.

Want ik houd van trance, dus ook van Armin van Buuren... 😂


Mijn stijl: heel liefdevol, confronterend maar wel met humor, zeg waar het op staat, nuchter, provocerend, motiverend, eigenzinnig, volhardend, tikkie eigenwijs, irritant optimistisch, altijd denkend in mogelijkheden


De afgelopen jaren heb ik mijzelf ontwikkeld, mij laten scholen en heb ik de nodige ervaring opgebouwd om jou te kunnen en te mogen begeleiden op jouw pad. Gewoon door wie ik ben, waar ik in dit leven sta, waar ik doorheen ben gegaan en als ervaringsdeskundige.

Ik ben geen psycholoog, ik gebruik geen abnormale, maar eeuwenoude methodieken en ik laat mij verassen in het moment, handel vanuit mijn intuïtie, vanuit de verbinding met het kwantumveld, mijn verbinding met jou, mijn gevoel, mijn kennis en te 'zijn' in het moment vanuit compassie.

Met alles wat ik heb geleerd, mijn paranormale gaven en mijn ervaringen, ben ik graag jouw coach, mindset mentor en teacher om jou te inspireren om het beste uit jezelf en je leven te halen. 

Leuke titels die ik mag dragen zijn energetisch hypnotherapeut, Touch of Matrix therapeut, PSYCH-K® facilitator en life & burn-out coach.

Judith van Royen-Ottes

Van mij mag je een krachtige aanpak verwachten, maar ik verwacht ook jouw inzet en motivatie.

Samen gaan wij jouw nieuwe pad ontdekken. Ik vraag je om dit pad open-minded met mij te gaan bewandelen.


Mijn stijl: heel liefdevol, confronterend maar wel met humor, zeg waar het op staat, nuchter, provocerend, motiverend, eigenzinnig, volhardend, tikkie eigenwijs, irritant optimistisch, altijd denkend in mogelijkheden.


Ik verwacht dat je de moed hebt om bij jezelf naar binnen te durven kijken.

Helemaal eerlijk zijn tegen jezelf en met jezelf is een vereiste om duurzame resultaten te behalen.


Ik doe niet aan symptoombestrijding en ik ga niet uren met jou praten over jouw problemen.

Ik begeleid jou om al je bagage los te kunnen laten, je 'shit' achter je te kunnen laten.

We gaan het vooral hebben over wat jij wél wilt en hoe jij je wél wilt voelen.
Ik leer je hoe jij weer écht in contact bent met jezelf en je weer volledig controle hebt over je gevoelens en je gedachten.

Ik leer je om te communiceren met je lichaam. Door jezelf in beweging te brengen krijg je antwoorden op vragen waar jij mee struggled. 


Ik geef je een ervaring die je nog nooit elders hebt gehoord of gezien of gevoeld.

Ik ben er voor jou als jouw coach, mindset mentor en teacher en tackelen we keer op keer wat er op je pad komt.

Ik begeleid je om los te komen van jouw beperkende en belemmerende overtuigingen, we zoeken jouw uitdagingen op, we gaan aankijken waar jij bang voor bent, we gaan loslaten wie jij dacht te moeten zijn, we gaan omarmen wie jij bent, zodat jij een realiteit kunt creëren waar jij naar verlangt.


Wanneer je JA zegt tegen een traject bij mij, zeg je volmondig JA tegen jezelf en zeg je JA tegen je diepste verlangens en je volle potentieel.

Je bent absoluut bereid om echt in jezelf te investeren, want als je investeert in jezelf, maak je de mooiste veranderingen.

Het is altijd een persoonlijk traject en dus gericht op jou en wat jij wilt realiseren.

Kies jij weer voor jouw eigen pad, dan volg je weer jouw waarheid, jouw hart en ben je in staat om je verlangens, je intenties en je doelen ook waar te maken.

Liefs, Judith

Nieuwsgierig geworden? 

Ja hè?

Heb je nog vragen?

Veel gestelde vragen

Is hypnose eng?

Nee hoor, hypnose is heerlijk ontspannen en een hele bijzondere ervaring. Je bent er de hele sessie gewoon 'bij' en je hebt te allen tijde zelf de controle. Een hypnotiseur kan alleen veranderen wat jij wil dat verandert.

Is hypnose veilig?

Absoluut, hypnose is een manier van diepe ontspanning. Je kunt gewoon communiceren en antwoorden geven aan de therapeut. Je bent steeds in controle gedurende de hele sessie, waardoor sommige cliënten soms twijfelen of ze wel echt in hypnose waren.

Hoe voelt het als ik in hypnose ben?

Het gevoel van hypnose is in een kalme, fysieke en mentale ontspannen toestand verkeren. Je slaapt niet. Je lichaam is diep ontspannen, maar je geest is in plaats daarvan diep gefocust en in staat om toegang te krijgen tot je innerlijke wijsheid. Deze staat van wijsheid is moeilijk toegankelijk tijdens ons dagelijks leven wanneer we worden gestoord door zoveel externe factoren. Onder hypnose zijn is een prettige en natuurlijke staat die vergelijkbaar is met een goede meditatie. Je hebt de hele tijd de controle.

Kan ik in hypnose blijven hangen?

Nee, dit is niet mogelijk. De hypnotiseur beëindigd de hypnose of je kunt het proces zelf stoppen.

Ik denk dat ik niet gehypnotiseerd kan worden. Wat te doen?

Iedereen kan gehypnotiseerd worden. Het niveau van de bereikte ontspanning is echter individueel verschillend.

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Dat is per persoon verschillend. Ieder heeft zijn eigen wens en behoefte. Een traject voor de maagband is minimaal 4 sessies zorgt in de meeste gevallen voor diepgaande veranderingen. Er zijn cliënten die het fijn vinden om vaker te komen voor persoonlijke en/of zakelijke groei. Sommigen vinden het ook gewoon fijn om af te toe weer terug te komen voor een 'APK' of level-up sessie. Je kunt ook kiezen voor het jaartraject.

Is de online sessie net zo effectief als de persoonlijke sessie?

Ja. De resultaten van beide soorten sessies zijn hetzelfde. De algehele ervaring voor de cliënt kan iets anders zijn wanneer hij persoonlijk met de therapeut te maken heeft, maar de resultaten en effecten van de therapie zijn vrijwel hetzelfde.

Hoe voel ik me na een sessie? Kan ik daarna ook autorijden?

Vlak na de sessie voel je je wellicht nog wat suf, maar kort daarna voel je je ontspannen, fris en fantastisch. Je kunt daarna ook gewoon autorijden. Je lichaam voelt na de sessie nog een poosje erg ontspannen, maar je brein is helder en scherp.

Kunnen wij van tevoren kennismaken om te kijken of er een 'klik' is?

Jazeker, dat kan via een persoonlijk gesprek, telefonisch of via beeldbellen. Je vind hiervoor in de menubalk de knop 'Persoonlijk gesprek'.

Werk je ook met losse sessies?

Nee, ik werk alleen met trajecten van minimaal 4 sessies. Verandering heeft tijd en jouw commitment nodig. Daarnaast werk ik graag samen met jou toe naar het fijnst resultaat voor jou.

Zijn de sessies vergoedbaar?

‘’Niet de zorgverzekeraar maar JIJ bent verantwoordelijk voor je verandering’’

Ik ben mij ervan bewust dat het voor jou misschien een hoog bedrag is dat je in jezelf gaat investeren.
Ik sta echter voor de waarde die ik heb toe te voegen aan jouw leven.
Ik wil mijn kostbare tijd NIET besteden aan samenwerkingsafspraken, het voldoen aan lijstjes met eisen, protocollen, registraties, certificaten en contracten met zorgverzekeraars.
Ik wil zelf bepalen welke cursussen en opleidingen belangrijk zijn en van toegevoegde waarde zijn voor mijn werk.
Ik hoef niet in een ‘zogenaamd’ kwaliteitsregister te staan, waarbij ik moet voldoen aan de regels van een zorgverzekeraar.
MIJN kwaliteitsregister zijn mijn cliënten, hun recensies en mijn overvolle agenda.

Dus als jij alleen voor therapie wilt kiezen als het vergoed wordt door de zorgverzekering, dan ben jij niet mijn ideale klant.
Ik wil graag met jou werken als JIJ er klaar voor bent om aan jezelf te werken. Ik wil je niet overtuigen, ik wil graag dat jij voor jezelf kiest.
De enige manier om erachter te komen wat het betekent om samen met mij te gaan werken, is voor de volle 100% voor jezelf te kiezen.
Als mijn manier van aanpak voor jou goed voelt, dan gaan we er samen ook voor. Een mindblowing ervaring die je zo gauw niet zult vergeten.